Commandeurskade 46a, 3155 AD Maasland
+31 (0)6 542 607 65
info@milanco.nl

Over Milanco

Bij Milanco kun je terecht voor dressuurlessen op onze paarden of op jouw eigen paard, Equine assisted coaching en Tellington Ttouch trainingen. Ben je uitgereden op de manege, maar heb je niet de mogelijkheid en/of tijd voor een eigen paard, dan is rijden bij Milanco iets voor jou!

Dressuur lessen

De dressuurlessen beginnen met het ontwikkelen van je ruitergevoel. Het leren nadenken bij wat je doet, hoe het paard reageert en wat je wil bereiken. Ook bestaat er de mogelijkheid om wedstrijden te gaan rijden. Verder leer je onder begeleiding wat het allemaal inhoudt om "op concours te gaan": vroeg opstaan, invlechten, paard inladen, losrijden, proeven leren rijden, teveel om op te noemen.

Ik ben een gediplomeerd instructrice en heb wedstrijdervaring tot op lichte tour niveau. Ik heb meerdere paarden opgeleid en heb met de reus Petit Peu Grande (stokmaat 1.88m!) mee mogen maken hoe het voelt om piaffe en passage te rijden. Ook wissels om de pas rijden was met hem geen probleem. Helaas heb ik hem op 14-jarige leeftijd in moeten laten slapen.

Milanco is gevestigd in Maasland. We beschikken over een super eb en vloed bodem en hebben een hele gezellige kas waar we een leuke zithoek met open haard hebben met uitzicht op de bak en de stallen. Het is tevens mogelijk les te krijgen op eigen locatie.

Over Michèle

Na mijn VWO ben ik scheikunde gaan studeren wat een foute keuze was. De politie opleiding in Leusden heb ik toen gevolgd en ik heb een aantal jaren in de Haagse Schilderswijk gewerkt. Veel meegemaakt! Omdat ik me in het beleid niet kon vinden, niet meer naar de academie gegaan en in 1990 een Haco winkel begonnen in Hilversum. Haco is een meubelketen opgezet door mijn opa. Na Hilversum in Delft en Leiderdorp vestigingen geopend. Veel ervaring opgedaan in managen van personeel, organiseren en inspelen op de markt. Na mijn scheiding een nieuwe weg ingeslagen en met de paarden nu Milanco begonnen.

Bel voor meer informatie of kom eens langs om kennis te maken!

Tot ziens, Michèle Lancée